VERLICHTING

DE SFEERMAKER IN EN ROND UW WONING

Een aangepaste verlichting zorgt voor een rustgevend en soms feeëriek effect in en om uw woning. Het is een van de meest, zoniet dé belangrijkste, vorm van comfort. Namelijk een gezellige, niet irriterende, aangepaste verlichting. U kan hier zonder enige twijfel terecht bij DEBALED Technics, dé specialist in binnen- & buitenverlichting in Oost- & West-Vlaanderen.

LED-verlichting, heel wat oudere verlichting wordt stapsgewijs vervangen door energiebesparende LED-verlichting. Verlichting doen passen in het interieur is een specialiteit op zich. Het resultaat van sfeerverlichting, evt. gecombineerd met domotica, geïnstalleerd door DEBALED Technics is een aanrader.

Buiten- & tuinverlichting is een pure sfeermaker! Prachtige oprit verlichting, die ene spot die uw tuin accentueert, de verstraler met sensoren die u alarmeert wanneer iemand zich op uw terrein bevindt. Sfeer in combinatie met veiligheid, DEBALED Technics is er expert in! Neem gerust vrijblijvend contact op voor een gratis offerte.