VENTILATIE

VAKKUNDIG GEƏNSTALLEERD

Een ventilatiesysteem C zorgt voor een gezonde luchtcirculatie in de woning. Via roosters in buitenramen of deuren in de leefruimtes en slaapkamers komt de verse lucht binnen en wordt via de ventilatie unit gecontroleerd weggezogen naargelang de hoeveelheid vocht en CO dat er zich in de vervuilde lucht bevindt.

Het systeem D, ook wel balansventilatie genoemd is een gans pak milieuvriendelijker daar men hier beroep doet op een warmtewisselaar die voor 90% van de verse binnenkomende lucht opwarmt door de warmte van de extractie, vuile uitgaande lucht. Het is standaard uitgerust met een F7 fijnstoffilter, deze zorgt ervoor dat de verse toevoerlucht extra gefilterd wordt van pollen in het seizoen en de fijne schadelijke stofdeeltjes van het drukke verkeer in de steden en een G4 filter die de extractiemotor beschermt van het stof dat zich in de uitgaande lucht bevind die de woning langs deze weg verlaat.

Balansventilatie-units voor middelgrote tot grote woningen, voor wandmontage of op een sokkel, met automatische sturing met Flow Control technologie en ingebouwde modulerende voorverwarmer vormen de nieuwe referentie in balansventilatie zoals de Zehnder ComfoAir Q350.

U kan rekenen op een geruisloze oplossing!